Транзит на Луната в Близнаци – Емоции, Битие, Бизнес


     През периода се засилва богатството на въображението ни и нашата съобразителност, но същевременно с това и нерешителността ни, неоформените ни желания, противоречивост в стремежите ни. Повишава се лекомислието ни, склонността към необмислени решения и изказвания. Повишават се интелектуалните ни потребности, с лекота се възприемат промените. Можем да станем прекалено бъбриви.
     Подходящ период за общуване, установяване на всякакви видове връзки. Подходящо е за обмен на новости и информация, за сърфиране в интернет и социалните мрежи, за реклами, интервюта. Благоприятно е за търговски сделки, банкови операции, делови срещи, преписки. За краткосрочен отпуск, извънградски разходки. Много е добре за учене, четене, писане, усвояване на нови професии, за научна работа, за изнасяне на речи, беседи. Също така прозорците се измиват по-лесно и по-добре.
    Периодът не е много подходящ за всичко, изискващо много време за реализиране, за неща, касаещи любовта, брака, партньорствата. Неподходящо е за покупко-продажба на недвижимо имущество, за приемане на работа на нови сътрудници. При далечни пътувания и при изкачване на планини е необходима предпазливост.

 💖 Последвайте страницата ни във Фейсбук  Astro Friend 01