Транзит на Луната в Близнаци – Здраве и Красота


Когато Луната е в този знак, добре е да се обърне внимание на раменната област, ако усещате стягане и скованост и да разхлабите стягането (например като рязко отпуснете раменете на долу) ще усетите неочаквано подобрение на самочувствието и здравословното си състояние.
Много важна тема са белите дробове и дишането. Добре е пушачите да намалят пушенето през периода. Може да сме по-уязвими към замърсения градски въздух. Чистият въздух, съчетан с леки разходки, е истинска благодат в тези дни.
Ръцете и дланите са под знака на Близнаци, затова не е добре да се пренатоварват, да не се пише много на компютър, съществува опасност от възпаление на сухожилията. Добре е да се погрижим за ръцете с масаж, натриване с някакво масло, можем да им направим и подходяща маска.
В храненето добре се усвояват зелени и млечно-кисели храни, витамини, черен шоколад. Трудно смилаемата храна да се избягва. Релакс и леки и спокойни спортни мероприятия са подходящи.
Противопоказни са всякакви процедури и операции на белите дробове, раменете, ключиците, плешките.
Подходящо е за екстрасензорно лечение и всякакви водни процедури.

 💖 Последвайте страницата ни във Фейсбук  Astro Friend 01
 
 💖 Прочетете още: Транзит на Луната в Близнаци - емоции, битие, бизнес - ТУК

*** За да поддържаме здравето си в добра форма, ни е нужна енергия. Кликнете  ТУК  и разберете как да се заредите с енергия лесно и здравословно, без да губите време и усилия!