Транзит на Луната в Овен – Емоции, Битие, Бизнес


   Преобладава дух на ентусиазъм и енергична активност. Можем да бъдем завладяни от честолюбиви стремежи, често егоистични и несъобразяващи се с другите. Действията се основават на порива и по-малко на разума. Препоръчително е да не се действа импулсивно, да не се започват спорове, да овладяваме егоизма си.
     Подходящ период за всички работи, които могат да бъдат бързо свършени. Благоприятно е за дейности,  свързани с техника, механизми, инструменти, химикали, желязо, индустрия. Добре е за общуване с началници. Добре е за рекламна дейност. Покупки на текстилни изделия, украшения, предмети за домашното ежедневие. Подходящо е за кратки пътувания, спортуване, танци. Миене на прозорци.
   Неподходящ период за всичко, което изисква много време за осъществяване. Неблагоприятно е за встъпване в брак, за сключване на договори, за парични операции, за дългосрочни капиталовложения, за формиране на бюджет, за покупка на недвижима собственост. Не е удачен много  периодът за шиене, занаяти, готвене, учене и писане.

🔺 Важно: абонирай се за нашия бюлетин, за да получаваш безплатно и редовно актуална информация за въздействието на Лунните цикли в нашия живот!

Това със сигурност ще ти помогне да хармонизираш и облекчиш ежедневието си и живота си.

 В бюлетина периодично се включват и препратки към още актуална астрологична информация.

 🔺   За абонамент кликни - ТУК!

 
 
 💖 Прочети още: Транзит на Луната в Овен - емоции, битие, бизнес - ТУК

 💖 Последвай страницата ни във Фейсбук  Astro Friend 01