Транзит на Луната в Телец – Емоции, Битие, Бизнес


     През периода сме настроени на материална вълна. Можем да изпитваме силна потребност от финансова и материална надеждност. Повишава се нашата устойчивост, упоритост, постоянство. Ставаме по-чувствителни към красотата, към малките радости в живота, в това число към храната и секса.
   Подходящо време за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация или за дълго остава важно - брак, приятелство, нови запознанства. За довършване на по-рано започнати работи. Успех в сферата на бързия паричен поток - пазара на стоки с масово търсене, в търговията на дребно, сключване на сделки, формиране на бюджет, встъпване във владение на недвижимо имущество. Прекрасно време за развлечения, културни мероприятия, почивка, събирания с гощавка, за всичко, свързано с модата - дизайн, шиене, поправка. Добър период за готвене и кулинарни експерименти и успехи. Купуване на автомобил. Периодът е подходящ и за строителни работи - начало на строеж, изливане на цимент и бетон, боядисване. Подходящо е за дресиране на домашни любимци. Подходящо е да се започне приготвяне на домашно вино или други домашни алкохолни питиета.
   Неподходящо е за всичко, което е рисковано или изисква бързо вземане на решения. Необходимо е повишена предпазливост при работа с огън, метал, остри предмети, опасни механизми. Диетите  и спортните програми се спазват трудно.

💖 Последвайте страницата ни във Фейсбук  Astro Friend 01